Tietoa minusta

Hei, olen Jaana ja teen hyvinvointia tukevia hoitoja ihanassa kotihoitolassani.

Lapseni koliikki hoidettiin aikoinaan vyöhyketerapialla, jonka seurauksena myös kiinnostukseni vyöhyketerapiaan alkoi. Olen vuosikymmenten aikana itse saanut paljon apua vyöhyketerapiasta mm. vaihdevuosivaivoihin, lihas/nivelkipuihin ja krooniseen päänsärkyyn. Siis omakohtaisestikin hyväksi havaittu täydentävä vaihtoehtoinen hoitomuoto.

Olen aina ollut kiinnostunut kaikenlaisista kehohoidoista ja ollut ahkera näiden palvelujen kuluttaja, milloin vaivaa hoidattaakseni, milloin ihan vain omaksi iloksi ja hemmotteluksi. Käyn edelleen monenlaisissa hoidoissa säännöllisesti. Aikanaan rakastin ryhmäliikuntaa, pitkiä hiihto-, rullaluistelu- ja juoksulenkkejä ja liikunta olikin itselle keino purkaa stressiä ja palautua, kunnes sitä tuli tehtyä hieman liikaakin, koska en osannut rajoittaa liikkumista silloinkaan kun olisi ollut parempi höllätä ja kuunnella oman kehon viestejä. Nykyisin liikunta onkin itselle enemmän nautiskelua, fiiliksen ja sään mukaan tekemistä kuin treenaamista. . Tänä päivänä avantouinti, metsissä höntsäily, kehoa huoltavat kotitreenit ja golf tuovat hyvää oloa arkeen.


Tavoitteeni vyöhyketerapeuttina ja hoitajana on, että voin auttaa sinua etsimään ja löytämään elämääsi kehon ja mielen tasapainoa, ottamaan elämän rennommin, nauttimaan eteen tulevista pienistä ja suurista asioista. Tuen hyvinvointiasi antamieni hoitojen keinoin ja sinä itse teet muutoksen mahdolliseksi omilla arjen valinnoillasi. Näin yhdessä tuetaan juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia myös hoitojen välissä. Uskon, että ihmisen kokonaisvaltaisella hoidolla saadaan parhaita tuloksia hyvinvoinnin edistämisessä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Mieli ja keho muodostavat kokonaisuuden. Koen,että hoitaminen paitsi fyysisen kehon hoitoa ja huoltamista myös läsnäoloa, kuuntelemista, kommunikointia ja pysähtymistä hetkeen. Hyvän olon tuominen sinulle on palkitsevaa myös minulle.

Uteliaana teen matkaani ja tutkin tämän elämänpolun tuomat kokemukset ja mahdollisuudet. "Kun lähtee matkalle sen vuoksi, että saisi muutoksia elämäänsä, niin onhan se aika todennäköistä, että jotain tapahtuukin." Niinpä, hyvin sanottu ;)